Enskild medial sittning

Kreativa Möten i Borås


Mentalt mediumskap, Andlig healing & Personlig utveckling


Enskild medial sittning


En enskild medial sittning är en kommunikation med andevärlden som sker i enskildhet där bara du, jag och den eller de andar som vill komma i kontakt med dig är närvarande. Det kan vara en släkting, en vän eller en bekant som berättar genom mig om sig själva så att du ska förstå vem det är.


Vilka andekontakter kommer?

Det kan vara så att du inte känner igen den som kommer, det kan bero på att du just här och nu inte kommer på vem det är eller att anden pratar om sådant som du inte känner till eller inte kommer ihåg. Den ande som kommer kan vara i princip vem som helst som du känt och även en person som gått över innan du föddes. När detta händer ta med dig informationen och fundera i lugn och ro hemma eller fråga någon som du tror skulle kunna veta. De bästa bevisen är just de uppgifter som du behöver kolla upp efteråt, det visar att jag inte kunnat få uppgifterna annat än från andevärlden.


Vad vill andevärlden förmedla?

Den mediala sittningen ska både visa att det finns ett liv efter döden och vara en fin upplevelse för dig . Det finns inget skrämmande med en medial sittning, de andar som kommer är människor som känner dig och bryr sig om dig. Det är ett positivt möte med andevärlden som bjuder på humor, glädje och kärlek.


De budskap andekontakten ger oss handlar om hur vi lever våra liv här och nu och meddelandena vi får kan hjälpa oss framåt i livet och kanske ge det en djupare mening.


Jag siar inte om framtiden eller ger råd om hur du ska leva ditt liv för ditt liv är ditt eget ansvar.


Inspelning

Det kan vara bra att spela in den enskilda mediala sittningen för att du ska ha möjlighet att gå tillbaka och minnas detaljerna. Då kan du slappna av under sittningen och vara i här och nu tillsammans med de andekontakter som kommer för att samtala med dig. Du kan själv spela in sittningen på din mobil.


Hur lång tid tar en sittning?

En sittningen tar ca 45 minuter.Kostnad    600 kr    (inkl moms, innehar F-skattsedel)


Du betalar kontant eller använder Swish.


                  Allt arbete sker under tystnadslöfte. Jag tar bara emot dig som är över 18 år.För att en medial sittning ska blir så bra som möjligt är det bra om du förbereder dig


inför den genom att läsa informationen under menyfliken Råd inför en medial sittning.